Infuzion System®

INFUZION SYSTEM

Între 20 și 23 la sută le este frică de înțepături de ace și experimentează senzații puternice de disconfort înainte de injectare. Din acest motiv, mulți se abțin de la tratamente de înfrumusețare cu filler și booster. Dar datorită Sistemului Infuzion®, este posibilă introducerea în piele a acidului hialuronic steril cu o valoare de PH special adaptată cu electricitate în loc de ace. Sistemul Infuzion® este o metodă unică în lume și o marcă înregistrată* care a devenit extrem de populară. Fără durere, umflare sau vânătăi. Un tratament sigur care durează maxim 30 de minute.

Tratamentul cu Infuzion System® presupune injectarea acidului hialuronic în piele cu un curent galvanic care funcționează ca un ac ultra-subțire, invizibil și în același timp lărgește porii. După tratament, porii se închid din nou și porii mari devin mai mici. Infuzion System® poate pătrunde peste 3000 kDa.**în masă moleculară în derm prin foliculul de păr și glanda sudoripare. Aceasta înseamnă că porii sunt lărgiți în timpul unui tratament cu Infuzion ceea ce face posibilă introducerea acidului hialuronic.

TEHNOLOGIA NOASTRĂ

Huden kan penetrera maximalt 500 Dalton. Ett klassiskt serum eller hudkräm har oftast ingredienser med en större molekylstorlek än 500 Dalton. Således lägger sig hudvårdsprodukten endast på hudens yta. Genom Infuzion Systems teknologi kan dom aktiva ingredienserna penetrera djupare och ge synliga resultat. Infuzion System® är en revolutionerande behandling, som gör det möjligt att helt utan smärta föra in hudföryngrande hyaluronsyra som återfuktar huden och jämnar ut synliga rynkor.

TRATAMENT

Sistemul Infuzion® poate trata trei zone diferite; fata, maini si gat si decolteu. De asemenea, este posibil să vă concentrați asupra unor zone cu probleme specifice, cum ar fi cearcănele de sub ochi, pliurile nazolabiale, picioarele de corb, ridurile din jurul gurii și să creați buze puțin mai pline. Rezultatul este natural, iar tratamentul are efect imediat. Liniile fine și ridurile mai mici sunt umplute, pielea devine hidratată și capătă o suprafață netedă și fină, cu strălucire.

MAI PUȚINE LINII ȘI RIDURI
PIELE HIDRATATĂ ÎN PROFUNZIME
SUPRAFAȚĂ FINĂ ȘI UNIFORMĂ CU LUCIU

Solicita oferta pentru Infuzion System®

Produs dedicat profesionistilor

Acest produs este dedicat profesionistilor. Daca doriti acest produs va rugam sa solicitati oferta de pret.

Solicita oferta
whatsapp
Cautare